malzemerler
3 su bardağı erişte
2 yemek kaşığı tereyağ
2 su bardağı haşlanmış nohut
1 adet tavuk göğüs eti
5 su bardağı tavuk suyu
tuz, karabiber
yapılışı
Tavuk eti tencereye alınır 6 su bardağı su ile haşlanır. Haşlanan tavuk eti küçük parçalara ayrılır. Tencereye tereyağ alınır ve erişte rengi kahverengileşinceye kadar kovrulur. Üzerine beş su bardağı tavuk suyu tavuk etleri, haşlanmış nohut, tuz ve karabiber eklenir ve karıştırılır. kapağı kapatılıp kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirilir. Demlendirdikten sonra servis edilir.
Chuẩn bị ăn đồ nướng cần những gì Ngon, Bổ, Rẻ và Không Sợ Béo
-
[image: Ăn đồ nướng tại nhà hàng]
Đồ nướng chắc chắn là một trong những món ăn được nhiều người ưa chuộng bởi
sự hấp dẫn từ hình thức cho đến hương vị mà c...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder