1 paket hazır pasta tabanı
1 paket meyveli baton kek
yarım paket çikolata sosu
1 paket krem şanti
2 su bardağı süt1su bardağı sıcak su
1 yemek kaşığı nescafe
1 yemek kaşığı şeker
hindistan cevizi
yapılışı Öncelikle 1 su bardağı süt ile çikolata sos kaynatılır ve ocaktan alınır. Krem şantide 1 su bardağı süt ile çırpılır . Krem şantinin içerisine baton kek elimiz ile ufalanır. Pasta tabanı düz bir zemin üzerine alınır ve su bardağı ile yuvarlaklar çıkarılır. Diğer pasta tabanıda aynı şekilde yapılır. Kalan kek kırıkları krem şantili karışıma ilave edilip güzelce karıştırılır. Yuvarlak keklerin üzerine nescafe, şeker ve 1 su bardağı su karıştırılarak ıslatılır. Krem şantili karışım elimiz ile yuvarlatılarak ıslatılan keklerin üzerine koyulur. Bunun üzerinede çikolata sosu gezdirilir. Üzerleri hindistan cevizi ile süslenir.
Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder